En stilren och ikonisk bordslampa: &Tradition Flowerpot VP4

Om du letar efter en bordslampa som kombinerar klassisk design med modern funktionalitet, kan du inte gå fel med &Tradition Flowerpot VP4. Denna lampa är inspirerad av den berömda Flowerpot-serien som skapades av den danska designern Verner Panton på 1960-talet. Flowerpot-lamporna har en karakteristisk form av två halvklot som är vända mot varandra, och skapar ett mjukt och varmt ljus.

&Tradition Flowerpot VP4 är en elegant och stilren version av Flowerpot-lamporna, som passar perfekt på ett bord, ett skrivbord eller ett nattduksbord. Den har en större skärm av djupdragen metall som är lackerad på utsidan men vit på insidan, så att den reflekterar ljuset på ett behagligt sätt. Skärmen kan också vinklas manuellt upp till 75 grader, så att du kan anpassa ljuset till ditt behov.

Lampan finns i flera färger, men vi tycker att den &Tradition Flowerpot VP4 matt white är särskilt fin och klassisk. Den vita nyansen ger lampan ett rent och minimalistiskt uttryck, som passar i de flesta inredningsstilar. Den vita färgen gör också att lampan smälter in i bakgrunden när den är släckt, men lyser upp rummet när den är tänd.

&Tradition Flowerpot VP4 matt white har en diameter på 23 cm och en höjd på 36 cm. Den har en 2 meter lång tygsladd och en E27 sockel som passar för en max 40 watt glödlampa (ingår ej). Lampan är CE-märkt, IP20-klassad och har en energieffektivitetsklass A++. Lampan kostar 3 495 kr och du kan beställa den online från Länna Möbler, som erbjuder fri frakt och snabb leverans.

Om du vill ge ditt hem en touch av dansk designhistoria och samtidigt ha en praktisk och vacker bordslampa, rekommenderar vi &Tradition Flowerpot VP4 matt white. Den kommer garanterat att bli ett blickfång i ditt rum och skapa en mysig atmosfär.

Bildkällor:
&Tradition — Flowerpot VP4
Flowerpot VP4 – &Tradition
&Tradition Flowerpot VP4 Bordlampe H: 35,9 cm – Matt White
&Tradition Flowerpot VP4 Table Lamp | AmbienteDirect
&tradition Flowerpot VP4 matt table lamp – Verner Panton