Fifty-Fifty Mini Table Lamp – Soft Black: En minimalistisk och funktionell bordslampa

`

Om du letar efter en bordslampa som kombinerar enkelhet, elegans och praktiskhet, kan du inte gå fel med Fifty-Fifty Mini Table Lamp – Soft Black från HAY. Denna lampa är designad av Sam Weller och är uppkallad efter det motviktsystem som skapar balans mellan de två delarna. Lampan har en justerbar LED-ljuskälla i ena änden och ett motviktsystem i den andra. Armen kan enkelt justeras till önskad vinkel och ljusenheten är utrustad med en touch-känslig dimmerbrytare.

Lampan är inspirerad av fysik och ingenjörskonst och har en stark och minimalistisk estetik som passar både kontor, offentliga utrymmen och hemmiljöer. Lampan är tillverkad av aluminium, järn och stål och har en mjuk svart färg som ger den ett modernt utseende. Lampan har en integrerad LED-ljuskälla som har en lång livslängd och ett lågt energiförbrukning.

Om du vill veta mer om denna lampa, kan du klicka på Fifty-Fifty Mini Table Lamp – Soft Black för att se produktinformation och beställningsmöjligheter.

Fifty-Fifty Mini Table Lamp – Soft Black

  • Design: Sam Weller
  • Material: Aluminium, järn, stål
  • Färg: Mjuk svart (RAL 9004)
  • Mått: Höjd 45 cm, bredd 16,5 cm, djup 65 cm
  • Ljuskälla: Integrerad LED, 4W
  • Sladdlängd: 200 cm
  • Dimbar: Ja
  • IP-klass: 20

Du kan beställa denna lampa från olika webbutiker som säljer HAY-produkter, till exempel:

Bildkällor: Finnish Design Shop, HAY.nl, Nordic Nest.

”`