Komplett kontinentalsängspaket Trudy 160/180 med förvaring – tyg

Om du letar efter en säng som kombinerar komfort, stil och praktisk förvaring, är Trudy kontinentalsängspaketet ett utmärkt val. Trudy är en komplett sänglösning som består av en kontinentalsäng med förvaringslådor, en bäddmadrass, ett sänggavel och två nackkuddar. Allt du behöver för en god natts sömn och ett snyggt sovrum.

Trudy kontinentalsäng har en stabil träram och två skikt av pocketresårer som ger ett jämnt och skönt stöd för hela kroppen. Sängen har också fyra rymliga förvaringslådor under madrassen, där du kan förvara sängkläder, kläder eller andra saker som du vill ha nära till hands. Förvaringslådorna är lätta att dra ut och in tack vare de smidiga hjulen.

Sängen är klädd i ett slitstarkt och mjukt tyg som finns i flera färger att välja mellan. Du kan matcha sängen med ditt befintliga sovrum eller skapa en ny look med en färg som passar din personliga stil. Sängen har också en elegant sänggavel med knappar och två nackkuddar som ger extra komfort och mysfaktor.

Trudy kontinentalsängspaketet inkluderar också en bäddmadrass som gör sängen ännu mer bekväm och förlänger dess livslängd. Bäddmadrassen har ett avtagbart och tvättbart överdrag som är lätt att hålla rent och fräscht. Bäddmadrassen finns i två varianter: memoryskum eller latex. Memoryskum anpassar sig efter din kroppsvärme och form, medan latex ger ett fastare och mer ventilerat stöd.

Om du vill ha en säng som ger dig allt du behöver för en härlig sovupplevelse, är Trudy kontinentalsängspaketet det perfekta valet. Du får en högkvalitativ säng med förvaring, en bäddmadrass, ett sänggavel och två nackkuddar till ett förmånligt pris. Beställ din Trudy kontinentalsäng idag och njut av en ny nivå av komfort och stil i ditt sovrum.

Komplett kontinentalsängspaket Trudy 160/180 med förvaring – tyg

Bildkälla: Luxcasa.se