Varför du borde välja säng Villablanca Lux 160-180 konstläder

Om du letar efter en säng som kombinerar stil, komfort och funktion, då är säng Villablanca Lux 160-180 konstläder ett perfekt val för dig. Denna säng är klädd i konstläder, ett material som är slitstarkt, lättskött och ger ett modernt utseende till ditt sovrum. Sängen finns i storlek 160x200cm och 180x200cm, så du kan välja den som passar bäst till ditt utrymme och dina behov.

Sängen har också en sänglåda som ingår i priset, vilket ger dig extra förvaringsutrymme för dina saker. Du kan enkelt öppna och stänga lådan med hjälp av de inbyggda handtagen. Sänglådan är perfekt för att förvara sängkläder, kuddar, filtar eller andra saker som du vill ha nära till hands.

Säng Villablanca Lux 160-180 konstläder

Sängen har också en elegant och bekväm sängram som är tillverkad av massivt trä och mdf. Sängramen har en hög huvudgavel som ger dig stöd när du sitter upp i sängen och läser eller tittar på tv. Huvudgaveln har också ett vackert mönster som ger sängen en unik karaktär. Sängramen har en svart färg som passar till de flesta inredningsstilar och färger.

Sängbotten ingår i priset, men madrassen ingår inte. Du kan välja den madrass som passar dig bäst från vårt sortiment av kvalitetsmadrasser. Vi rekommenderar att du väljer en madrass som är anpassad till din vikt, sovställning och komfortpreferens. En bra madrass kommer att ge dig en god natts sömn och bidra till din hälsa och välbefinnande.

Om du vill beställa säng Villablanca Lux 160-180 konstläder, kan du göra det enkelt och smidigt på vår hemsida. Du kan också dela upp betalningen i 3-36 månader med Klarna, om du föredrar det. Leveransen tar 10 veckor, och produkten kräver montering. Du får 24 månaders garanti för ramen, och du kan vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som är handgjord inom EU.

Om du vill veta mer om säng Villablanca Lux 160-180 konstläder, kan du besöka vår hemsida eller kontakta vår kundservice. Vi hjälper dig gärna med alla frågor eller funderingar som du har om vår produkt eller vår service. Vi ser fram emot att höra från dig!

Källa för bilderna: LuxCasa