Luxembourg 2-sits trädgårdsbänk – Chili

Om du letar efter en snygg och bekväm trädgårdsbänk som passar både inomhus och utomhus, kan du inte gå fel med Luxembourg 2-sits trädgårdsbänk – Chili. Den här bänken är designad av Frédéric Sofia och inspirerad av de berömda bänkarna i Luxemburgs trädgårdar i Paris. Den har en lätt och robust aluminiumkonstruktion som tål alla väderförhållanden och är lätt att flytta runt efter behov. Den har också en vacker chili-röd färg som ger liv och glädje till din utemiljö.

Den här bänken är inte bara snygg, utan också mycket bekväm. Sitsen, ryggstödet och armstöden har böjda aluminiumribbor som följer kroppens form och ger optimal komfort. Du kan njuta av att sitta på den här bänken i timmar, antingen ensam eller i gott sällskap. Den är perfekt för att läsa en bok, ta en fika eller bara koppla av och njuta av naturen.

Luxembourg 2-sits trädgårdsbänk – Chili är en del av Luxembourg-kollektionen från Fermob, ett franskt varumärke som står för fransk livsstil och design. Luxembourg-kollektionen har ett klassiskt och tidlöst utseende som passar alla stilar och smaker. Du kan kombinera din bänk med stolar och fåtöljer från samma kollektion, och lägga till ett lågt bord för att skapa ett komplett lounge-set. Du kan också välja mellan 22 olika färger från Fermobs färgkarta för att skapa din egen personliga look.

Om du vill ha en trädgårdsbänk som är både praktisk och elegant, kan du inte hitta ett bättre alternativ än Luxembourg 2-sits trädgårdsbänk – Chili. Den här bänken kommer att ge dig många år av glädje och komfort, oavsett om du placerar den på din balkong, terrass eller trädgård. Beställ din bänk idag från Länna Möbler, en av Sveriges ledande återförsäljare av designmöbler. Du får fri frakt, snabb leverans och 14 dagars öppet köp. Skynda dig innan lagret tar slut!

Bilder från Länna Möbler och Fermob.