String Pocket – Sage: En stilren och praktisk hylla för ditt hem

Om du letar efter en hylla som är både snygg och funktionell, kan du inte gå fel med String Pocket – Sage. Detta är en minimalistisk och elegant hylla som passar perfekt i alla rum. Du kan använda den för att förvara böcker, växter, prydnadssaker eller vad du vill. Hyllan är tillverkad av metall och trä, och har en vacker salviagrön färg som ger en fräsch och naturlig känsla.

String Pocket – Sage är en del av String System, ett flexibelt och modulärt hyllsystem som designades av Nils Strinning redan 1949. String System har blivit en klassiker inom svensk design, och har vunnit flera utmärkelser för sin tidlösa och smarta formgivning. Du kan kombinera String Pocket – Sage med andra delar av String System, eller använda den som en fristående hylla. Hyllan är lätt att montera på väggen, och du kan välja mellan olika storlekar och färger.

Om du vill veta mer om String Pocket – Sage, eller beställa den online, kan du klicka på String Pocket – Sage. Där hittar du också andra produkter från String, samt inspiration och tips på hur du kan inreda ditt hem med hyllor. String Pocket – Sage är en perfekt present till dig själv eller någon du tycker om. Passa på att skapa ett personligt och stilrent hem med denna fantastiska hylla!

Bildkällor: Länna Möbler