Väggklocka Brantford Svart 30x57cm: En stilren och elegant klocka för ditt hem

Väggklockor är inte bara praktiska utan också dekorativa. De kan ge ditt rum en personlig touch och skapa en viss atmosfär. Om du letar efter en väggklocka som är både modern och klassisk, kan du inte gå fel med Väggklocka Brantford Svart 30x57cm från Luxcasa.

Den här klockan har en svart metallram och en vit urtavla med romerska siffror. Den har också ett elegant pendel som rör sig fram och tillbaka. Klockan är 30 cm i diameter och 57 cm i höjd, vilket gör den till ett blickfång på väggen. Den passar perfekt i vardagsrummet, matsalen, sovrummet eller hallen.

Väggklocka Brantford Svart 30x57cm

Väggklocka Brantford Svart 30x57cm är inte bara en vacker klocka utan också en kvalitetsprodukt. Den drivs av ett AA-batteri (ingår ej) och har ett tystgående kvartsurverk som håller tiden exakt. Klockan är lätt att hänga upp på väggen med hjälp av ett fäste på baksidan.

Om du vill ge ditt hem en lyxig och sofistikerad känsla, kan du beställa Väggklocka Brantford Svart 30x57cm från Luxcasa idag. Du får fri frakt och snabb leverans inom Sverige. Du kan också betala med Klarna, Swish eller kort. Luxcasa erbjuder även 14 dagars öppet köp och 2 års garanti på alla sina produkter.

Väggklocka Brantford Svart 30x57cm

Vänta inte längre, beställ din Väggklocka Brantford Svart 30x57cm nu och njut av en stilren och elegant klocka i ditt hem. Du kommer inte att ångra dig!

Bildkällor: Luxcasa.se