Barnsäng med madrass och förvaring Racing Car 160x80cm spånskiva

Om du letar efter en säng som är både praktisk och rolig för ditt barn, då är den här barnsängen med madrass och förvaring Racing Car 160x80cm spånskiva ett perfekt val. Den har en häftig design som liknar en racerbil, och den är tillverkad av högkvalitativ spånskiva som är stabil och hållbar. Den har också en bekväm madrass som ger ditt barn en god natts sömn, och en smart förvaringslåda under sängen där du kan förvara leksaker, kläder eller andra saker. Den här sängen passar perfekt i ett barnrum som har ett bilsporttema, och den kommer att göra ditt barn glad varje gång de går till sängs.

Den här barnsängen med madrass och förvaring Racing Car 160x80cm spånskiva har många fördelar som gör den till ett bra köp. Här är några av dem:

  • Den har en originell och lekfull design som ser ut som en röd racerbil med vita detaljer. Den har också ett nummer på sidan och en spoiler på baksidan som ger den extra stil. Den här sängen kommer att väcka ditt barns fantasi och lust att leka, och den kommer att bli ett blickfång i rummet.
  • Den har en högkvalitativ konstruktion som består av spånskiva med melaminbeläggning. Detta material är slitstarkt, reptåligt och lätt att rengöra. Det är också miljövänligt och säkert för ditt barns hälsa. Sängen har också en stabil ram som stöder madrassen och ditt barns vikt.
  • Den har en skön madrass som ingår i priset. Madrassen är 160×80 cm stor och har en tjocklek på 7 cm. Den är gjord av polyuretanskum som anpassar sig efter ditt barns kropp och ger ett bra stöd för ryggen och nacken. Madrassen har också ett avtagbart överdrag som är mjukt och andas. Du kan tvätta överdraget i maskin vid behov.
  • Den har en praktisk förvaringslåda under sängen som du kan dra ut med hjälp av två handtag. Lådan är rymlig och kan rymma upp till 20 kg av ditt barns saker. Du kan använda den för att organisera leksaker, böcker, kläder eller andra saker som du vill ha nära till hands. Lådan har också hjul på undersidan som gör den lätt att flytta.
  • Den har ett förmånligt pris jämfört med andra liknande produkter på marknaden. Du får mycket för pengarna när du köper den här sängen, eftersom du får både en snygg och funktionell möbel som ditt barn kommer att älska. Du kan beställa den online från Barnsäng med madrass och förvaring Racing Car 160x80cm spånskiva, där du också kan se fler bilder och detaljer om produkten.

Om du vill ge ditt barn en rolig och bekväm sovplats, då är den här barnsängen med madrass och förvaring Racing Car 160x80cm spånskiva ett utmärkt alternativ. Den har allt du behöver för att skapa ett mysigt och lekfullt rum för ditt barn, och den kommer att hålla i många år framöver. Beställ den idag från Luxcasa.se, så får du den levererad hem till dig inom kort.

Bildkälla: Luxcasa.se