String Museum sidobord – en elegant och praktisk möbel

Om du letar efter ett sidobord som är både snyggt och funktionellt, kan du inte gå fel med String Museum sidobord från Länna Möbler. Detta bord är designat av Nisse Strinning, en av de mest inflytelserika svenska formgivarna under 1900-talet. String Museum sidobord är inspirerat av Stringhyllan, som är en klassiker inom svensk design sedan 1949.

String Museum sidobord har en minimalistisk och tidlös stil som passar in i alla typer av inredningar. Bordet har en stabil metallram och en skiva av högkvalitativt laminat. Skivan har en mjuk och behaglig yta som är lätt att torka av och hålla ren. Bordet finns i flera färger, men vi har valt att fokusera på den beige varianten som ger ett varmt och harmoniskt intryck.

Bordet har också en smart funktion som gör det extra praktiskt. Under skivan finns nämligen ett utdragbart fack där du kan förvara småsaker som fjärrkontroller, tidningar, glasögon eller annat som du vill ha nära till hands. Facket är dolt när det inte används, så det stör inte bordets rena linjer. Du kan enkelt dra ut facket med hjälp av ett handtag på sidan.

String Museum sidobord är perfekt att placera vid soffan, fåtöljen eller sängen. Du kan använda det som ett lampbord, ett nattduksbord eller ett avlastningsbord. Bordet är också lätt att flytta runt om du vill ändra din inredning eller skapa mer plats. Oavsett var du ställer det kommer det att ge ditt rum en elegant och modern touch.

Om du vill köpa String Museum sidobord kan du beställa det online från Länna Möbler. De har ett stort utbud av bord och andra möbler från String och andra kända varumärken. De erbjuder också snabb leverans, fri frakt och öppet köp i 30 dagar. Du kan också besöka deras butik i Stockholm om du vill se bordet i verkligheten innan du bestämmer dig.

Om du vill veta mer om String Museum sidobord eller beställa det direkt kan du klicka på länken nedan. Där hittar du också fler bilder och detaljer om bordet.

String Museum sidobord – beige

Bildkällor: Länna Möbler