TRIBECA sidobord lackad ljus ek svart Ø50 cm – en stilren och modern möbel

TRIBECA sidobord lackad ljus ek svart Ø50 cm – en stilren och modern möbel

Om du letar efter ett sidobord som är både praktiskt och snyggt, så kan du inte gå fel med TRIBECA sidobord lackad ljus ek svart Ø50 cm. Detta sidobord har en skiva i massiv rustik ek som ger en naturlig och varm känsla till rummet. Skivan har en fasad kant som ger ett elegant intryck. Underredet består av tre bordsben i matt svart metall som ger en kontrast till den ljusa eken och skapar en modern look.

TRIBECA sidobord lackad ljus ek svart Ø50 cm passar perfekt som ett avlastningsbord i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Du kan använda det för att ställa en lampa, en vas med blommor, en bok eller andra dekorativa föremål. Sidobordet har en diameter på 47 cm och en höjd på 50 cm, vilket gör det lagom stort för de flesta utrymmen. Sidobordet är också lätt att flytta runt om du vill ändra din inredning.

TRIBECA sidobord lackad ljus ek svart Ø50 cm är tillverkat av högkvalitativt material som är hållbart och lätt att sköta. Ekskivan är lackad för att skydda den mot fläckar och repor, och för att framhäva den vackra ådringen i träet. Metallbenen är robusta och stabila, och har gummifötter för att undvika att repa golvet.

Om du vill köpa detta sidobord, så kan du beställa det online från (^1^), som är en av Sveriges ledande möbelbutiker på nätet. Kila Möbler erbjuder snabb leverans, fri frakt över 5000 kr, öppet köp i 14 dagar och säker betalning. Du kan också besöka deras fysiska butik i Stockholm om du vill se sidobordet i verkligheten innan du bestämmer dig.

Klicka på länken nedan för att se mer information om **(^1^)** och beställa det idag!

Källa: Kila Möbler