Asker Mid Section Small – en perfekt soffa för din uteplats

Vill du njuta av sommaren i en bekväm och stilren soffa på din uteplats? Då kan Asker Mid Section Small vara något för dig. Det är en del av en modulär soffgrupp som du kan kombinera efter ditt eget tycke och smak. Asker Mid Section Small är designad av Martin dos Santos för det svenska varumärket Skargaarden, som är kända för sina högkvalitativa och väderbeständiga utemöbler.

Asker Mid Section Small har en robust och lätt aluminiumram som är dold under generösa dynor i QuickDry-skum, klädda i Sunbrella-tyger. Sunbrella är ett slitstarkt och färgbeständigt material som tål både sol och regn. QuickDry-skummet gör att dynorna torkar snabbt efter ett regnskur. Dynorna finns i två färger: ljusgrå sling och beige taupe sling. Du kan välja den färg som passar bäst till din uteplats.

Asker Mid Section Small har en modern och minimalistisk design som passar till många olika stilar. Den har en fyrkantig men också rundad form som ger den ett elegant uttryck. Den är rymlig men också kompakt, vilket gör den lämplig för mindre utrymmen. Den mäter 70 cm i bredd, 97 cm i djup och 73 cm i höjd. Sitsen är 16 cm hög, vilket ger en skön sittkomfort.

Asker Mid Section Small är en del av Asker-kollektionen, som består av flera olika moduler som du kan sätta ihop till en soffgrupp efter dina behov och önskemål. Du kan välja mellan hörnmoduler, mittmoduler, fotpallar och bord i olika storlekar. Du kan skapa en stor och inbjudande soffa för hela familjen eller en mysig hörnsoffa för två. Du kan också kombinera olika färger på dynorna för att skapa en personlig touch.

Om du vill göra din soffa ännu mer bekväm och dekorativ kan du lägga till några av Skargaardens mjuka kuddar i olika färger och mönster. De är också tillverkade av Sunbrella-tyg och QuickDry-skum, så du behöver inte oroa dig för att de ska bli blöta eller blekna. De ger din soffa extra stöd och stil.

Om du vill beställa Asker Mid Section Small eller någon annan modul från Asker-kollektionen kan du besöka Länna Möblers webbplats. Där hittar du mer information om pris, leverans och garantier. Du kan också se fler bilder på hur soffan ser ut i olika miljöer. Länna Möbler är en av Sveriges största återförsäljare av utemöbler från Skargaarden och andra ledande varumärken.

Asker Mid Section Small är en perfekt soffa för dig som vill ha en bekväm, stilren och hållbar soffa på din uteplats. Den är lätt att sköta, anpassa och njuta av. Med Asker Mid Section Small kan du skapa din egen lilla oas där du kan koppla av och umgås med dina nära och kära.

Källa: Bilder från Länna Möbler