Sumo soffa medium honey – en mysig och hållbar soffa för hela familjen

Sumo soffa medium honey – en mysig och hållbar soffa för hela familjen

Om du letar efter en soffa som är både bekväm och snygg, så har du hittat den. Sumo soffa medium honey från Fatboy är en rymlig och inbjudande soffa som passar perfekt i alla vardagsrum. Den har en rundad och låg form som kombinerar komfort med stabilitet, och är inspirerad av en hög av kuddar. Den är så stor att den lätt kan rymma hela familjen, och dessutom kan du bygga ut den om du vill ha ännu mer plats.

Sumo soffa medium honey är inte bara en skön soffa, utan också en miljövänlig sådan. Den kan nämligen plockas isär i sina enskilda delar och är återvinningsbar. Klädslarna kan bytas ut vid behov, och fläckar kan också tas bort snabbt. Den högkvalitativa och hållbara soffan är en trogen följeslagare genom avkopplande stunder, familjekvällar eller mysiga stunder framför TV:n.

Om du vill veta mer om Sumo soffa medium honey, så kan du läsa vidare här: Sumo soffa medium honey.

Sumo soffa medium honey – egenskaper och mått

Sumo soffa medium honey har följande egenskaper och mått:

  • Färg: Honungsgul
  • Material: Klädsel 82% polyester / 18% akryl, stomme pulverlackerat stål, fyllning polyuretan kallskum
  • Mått: Höjd 90 cm, djup 108 cm, längd 210.5 cm
  • Vikt: 64.6 kg (utan förpackning)
  • Levereras omonterad
  • Kan användas inomhus
  • Sitt höjd: 41.4 cm

Du kan beställa Sumo soffa medium honey från Kilamöbler.se för endast 28 980 kr, inklusive moms och frakt. Du har också 30 dagars öppet köp och fri retur på utvalda varor. Skynda dig att beställa din drömsoffa innan den tar slut!

Källa till bilderna: Kilamöbler.se