Säng Carlisle 160-180 tyg – En modern och bekväm säng för ditt sovrum

Säng Carlisle 160-180 tyg – En modern och bekväm säng för ditt sovrum

Om du letar efter en modern och bekväm säng som passar in i ditt sovrum, är sängen Carlisle ett utmärkt val. Den har en elegant och stilren design med ett mjukt tygöverdrag som ger en skön känsla. Sängen har en robust ram av massivt trä och mdf som garanterar en lång livslängd. Sängen har också en praktisk sänglåda som ger dig extra förvaringsutrymme. Sängen finns i två olika storlekar: 160×200 cm och 180×200 cm. Du kan välja mellan flera olika färger på tyget, till exempel grå, beige, blå eller rosa. Sängen levereras med en sängbotten, men utan madrass. Du kan köpa en madrass som passar din säng från LuxCasa eller från någon annan återförsäljare.

Sängen Carlisle är en del av LuxCasa:s sortiment av moderna sängar. LuxCasa är ett företag som tillverkar och säljer handgjorda möbler av hög kvalitet inom EU. De har ett brett utbud av sängar, soffor, fåtöljer, bord, stolar och andra möbler som passar alla smaker och stilar. Du kan beställa din säng Carlisle online från LuxCasa:s hemsida eller besöka deras showroom i Stockholm. Leveranstiden är cirka fyra veckor och du får 12 månaders garanti på din säng.

Om du vill se hur sängen Carlisle ser ut i verkligheten, kan du klicka på länken nedan för att se några bilder på sängen i olika färger och storlekar. Du kan också läsa mer om sängens egenskaper och specifikationer på LuxCasa:s hemsida.

Klicka här för att se bilder på sängen Carlisle 160-180 tyg

Om du har några frågor eller funderingar om sängen Carlisle eller någon annan produkt från LuxCasa, kan du kontakta deras kundservice via telefon, e-post eller chatt. De är glada att hjälpa dig med allt du behöver veta om din beställning, leverans, betalning eller retur.

Så vad väntar du på? Beställ din säng Carlisle idag och njut av en god natts sömn i en modern och bekväm säng som passar perfekt i ditt sovrum!

Bilder på sängen Carlisle 160-180 tyg

Säng Carlisle 160 tyg grå Säng Carlisle 180 tyg beige
Säng Carlisle 160 tyg blå Säng Carlisle 180 tyg rosa

Bildkälla: LuxCasa.se