Tavelram Krisa: En stilren och elegant inredningsdetalj

Om du letar efter ett sätt att försköna dina väggar och visa upp dina favoritbilder, kan du inte gå fel med en tavelram Krisa. Denna tavelram är tillverkad av högkvalitativt trä och har en silverfärgad finish som ger den ett lyxigt utseende. Tavelramen har också en krispig vit passepartout som framhäver motivet och skapar en fin kontrast.

Tavelram Krisa finns i flera olika storlekar, från 20×30 cm till 50×60 cm, så att du kan hitta den som passar bäst till din bild och din vägg. Du kan också välja mellan att hänga tavelramen horisontellt eller vertikalt, beroende på vad som passar ditt rum och din stil. Tavelramen är lätt att montera och har en stabil bakstycke med metallhakar för upphängning.

En tavelram Krisa är en perfekt inredningsdetalj för alla rum i hemmet, oavsett om du vill skapa en personlig fotovägg i vardagsrummet, en mysig hörna i sovrummet eller en inspirerande arbetsplats i kontoret. Du kan fylla tavelramen med dina egna foton, konstverk, affischer eller andra motiv som du tycker om. Eller varför inte ge bort en tavelram Krisa som en fin present till någon du bryr dig om?

Om du vill beställa en tavelram Krisa, kan du göra det enkelt och smidigt på Tavelram Krisa 20x30cm-30x40cm-40x40cm-40x50cm-40x60cm-45x60cm-50x50cm-50x60cm Silver, där du hittar alla storlekar och priser. Du får också fri frakt på alla beställningar över 500 kr och snabb leverans inom 1-3 arbetsdagar. Passa på att förnya ditt hem med en tavelram Krisa idag!

Bildkällor: Luxcasa.se