Tavelvägg Centurion – 3 st 105x50cm

Vill du ge ditt hem en ny look med en modern och elegant touch? Då är tavelvägg Centurion något för dig! Tavelvägg Centurion består av tre stycken tavlor som bildar en enhetlig och harmonisk helhet. Tavlorna är tillverkade av högkvalitativt canvasmaterial och har en tjocklek på 3,8 cm. De har även en UV-skyddande lack som gör dem motståndskraftiga mot blekning och fukt.

Tavlorna föreställer ett abstrakt motiv i svart, vitt och grått, som skapar en spännande kontrast och dynamik på väggen. Motivet är inspirerat av den antika romerska krigaren Centurion, som var en befälhavare för en grupp på 100 soldater. Tavlorna symboliserar styrka, mod och ledarskap, och passar perfekt i ett modernt och stilrent hem.

Tavelvägg Centurion är lätt att montera på väggen med hjälp av de medföljande upphängningsanordningarna. Du kan välja att hänga tavlorna tätt ihop eller med lite mellanrum, beroende på hur du vill att de ska se ut. Tavlorna mäter 105×50 cm var, vilket ger en total storlek på 315×50 cm om du hänger dem sida vid sida. Du kan placera tavelväggen i vardagsrummet, sovrummet, hallen eller något annat rum där du vill skapa ett blickfång.

Om du vill beställa tavelvägg Centurion, kan du klicka på tavelvagg-centurion-3-st-105x50cm för att komma till produktsidan. Där kan du se fler bilder, läsa mer information och se priset. Du kan även se andra produkter från Luxcasa, som erbjuder ett brett sortiment av tavlor, speglar, klockor och andra inredningsdetaljer.

Tavelvägg Centurion är en unik och exklusiv produkt som kommer att ge ditt hem en personlig och sofistikerad touch. Beställ den idag och njut av den vackra konsten på din vägg!

Bildkällor: Luxcasa.se